Wil jij onze cocktail catering inhuren?

Wij leveren cocktail catering aan huis, op het bedrijf of andere feest locatie. Je kan ons inhuren voor je tuinfeestje, bedrijfsborrel, bruiloft of verjaardag. Wij doen feestjes vanaf 30 personen. Dus zoek je een cocktailbar aan huis? Dan ben je bij ons zeker aan het goede adres. Wij komen graag langs met onze mobiele cocktailbar. Wil jij een cocktailbar op locatie huren? Lees dan verder.

Elk seizoen hebben we een nieuw menu. Ons menu is een mix van klassieke cocktails en onze eigen Signatures. Elk seizoen stemmen we het menu af op de smaken die bij het seizoen passen.  Voor speciale gelegenheden is het ook mogelijk om je eigen cocktail te laten ontwerpen. Wil je meer weten over het menu, stuur ons een berichtje. Of kijk op de insta.

Cocktail Catering, Cocktailbar op locatie, Cocktailbar huren, Cocktail barman huren

Wist jij dat wij verschillende mobiele barren hebben?

Wij hebben voor ieder feest de perfecte cocktailbar. Wil je een festivalbar, Witte Ibiza bar of onze Bar Deluxe? Maar vergeet ook niet onze barkar. Een Foodtruck speciaal voor cocktails. Je kan onze cocktail barren, uiteraard met een bartender inhuren. Hiermee verzorgen wij Cocktail Catering op maat. Heb je speciale wensen? Niets is ons te gek! Je kan onze Mobiele cocktailbar inhuren voor Cocktails aan huis, Cocktails op je bruiloft of cocktails op de bedrijfsborrel. Wil je liever een workshop cocktail maken boeken? Kijk ook bij Cocktail workshop.

Wintermenu 2023

Wist je dat we 2x per jaar een nieuw menu creëren met ons team? We kijken dan naar de laatste trends en maken verschillende lekkere nieuwe cocktails met nieuwe smaak combinaties. Dit is het huidige menu, het zomermenu volgt ergens in april. 

Bij onze Cocktail Catering valt er genoeg te kiezen.

Je kan diverse cocktails van ons cocktail menu kiezen. Wij adviseren altijd om 4 of 5 cocktails te kiezen. Heb je hulp nodig? Dan kunnen wij altijd een paar cocktails adviseren. Staat jouw favoriete cocktail er niet bij? Geen zorgen, die maken wij uiteraard ook. Wij verzorgen alle benodigdheden zoals de bar, de ingredienten, het glaswerk ect. En bij een goede mobiele cocktailbar hoort een professionele cocktail bartender.

Bij onze mobiele cocktailbar hoort een Cocktail barman (of vrouw)

Onze bartenders staan wekelijks op allerlei feestjes en weten dus precies hoe ze jouw cocktails moeten shaken. Je kan al een barman (of vrouw) inhuren vanaf 75 cocktails. Vanaf 40 personen komen we met 2 cocktailmakers. Onze bartenders maken tot wel 50 cocktails per uur. En hebben daarnaast nog tijd voor een gezellig praatje. Of een sterk verhaal over het ontstaan van de cocktails. Kortom; het maakt niet uit hoe groot je feest, borrel of party is. Wij hebben met onze cocktail catering service de juiste ingredienten voor een topavond. 

Cocktail Catering, Cocktailbar op locatie, Cocktail Barman Inhuren

Cocktailbar huren

Onze cocktailbar op locatie heeft een in het seizoen wisselend menu. Hierdoor heb je altijd cocktails die goed in het seizoen passen. Heb jij een favoriete cocktail dan zetten we deze uiteraard ook op het menu. Het is ook mogelijk om je eigen cocktail te laten ontwerpen.

Alcoholvrije cocktails, Mocktails, Cocktails zonder alcohol, Alcoholvrije cocktailworkshop, Mocktail workshop

Alcoholvrije Cocktailbar Huren

Drink je geen alcohol? Geen probleem er zijn verschillende alcoholvrije cocktails ook wel Mocktails of Virgin cocktails genoemd. We maken gebruik van 0% spirits, waardoor je niet door hebt dat er geen alcohol in zit.

Gin&Tonic Bar inhuren Gin Tonic, Bar op locatie, Mobiele cocktailbar

Gin & Tonic bar Huren

Ben je helemaal fan van Gin? Dan mag een Gin&Tonic bar op jouw feestje niet ontbreken. We schenken allerlei exclusieve Gin&Tonics. Heb jij een favoriete gin? dan mag deze zeker niet ontbreken op het menu.

Boek nu jouw cocktailbar.

Elk feestje is anders dus wil je meer informatie over de prijzen over onze cocktail catering of 
wil je onze cocktailbar op locatie boeken?