Wil jij een cocktailbar op locatie huren? Wij leveren cocktail catering aan huis, op het bedrijf of andere feest locatie. Je kan ons inhuren voor je tuinfeestje, bedrijfsborrel, bruiloft of verjaardag. Wij doen feestjes vanaf 30 personen. Dus zoek je een cocktailbar aan huis? Dan ben je bij ons zeker aan het goede adres. Wij komen graag langs met onze mobiele cocktailbar.

Elk seizoen hebben we een nieuw menu. Ons menu is een mix van klassieke cocktails en onze eigen Signatures. Elk seizoen stemmen we het menu af op de smaken die bij het seizoen passen.  Voor speciale gelegenheden is het ook mogelijk om je eigen cocktail te laten ontwerpen. Wil je meer weten over het menu, stuur ons een berichtje. Of kijk op de insta.

Van het menu kan je diverse cocktails kiezen. Staat jouw favoriete cocktail er niet bij? Dan denken we graag mee.  Wij verzorgen alle benodigdheden zoals de bar, de ingredienten, het glaswerk ect. En uiteraard hoort bij een goede bar een professionele cocktail bartender. Onze bartenders staan wekelijks op allerlei feestjes en weten dus precies hoe ze jouw cocktails moeten shaken.

Wil je gebruik maken van onze cocktail catering? Stuur ons een mail 

Cocktailbar Huren

Cocktailbar

Onze cocktailbar op locatie heeft een in het seizoen wisselend menu. Hierdoor heb je altijd cocktails die goed in het seizoen passen. Heb jij een favoriete cocktail dan zetten we deze uiteraard ook op het menu. Het is ook mogelijk om je eigen cocktail te laten ontwerpen.

Rose fizz Cocktail

Alcoholvrije Cocktailbar

Drink je geen alcohol? Geen probleem er zijn verschillende alcoholvrije cocktails ook wel Mocktails of Virgin cocktails genoemd. We maken gebruik van 0% spirits, waardoor je niet door hebt dat er geen alcohol in zit.

Gin Tonic Bar

Gin & Tonic bar

Ben je helemaal fan van Gin? Dan mag een Gin&Tonic bar op jouw feestje niet ontbreken. We schenken allerlei exclusieve Gin&Tonics. Heb jij een favoriete gin? dan mag deze zeker niet ontbreken op het menu.