Mijn naam is Wesley Willemsen en ben al meer dan 14 jaar actief in de horeca. Ik ben geïnspireerd geraakt om cocktails te maken. ik ben er veel over gaan lezen. Daarna besloot ik om een 4 weekse international Bartender opleiding te gaan doen bij de European Bartender School in Kaapstad, Zuid-Afrika. In die cursus leerde ik naast de theoretische kant van spirits, ook shaken, mixen. Het enthousiasme van de docenten en mede studenten was erg aanstekelijk en in 2019 ben ik begonnen met Cocktail Creators.

Verder heb ik WSET level 2: Award in spirits gevolgd met als resultaat: Pass with Distiction

Met Cocktail Creators maak ik high-end cocktails. Door het gebruik van verse producten, huisgemaakte siropen en scrubs krijg je de beste smaak. Het mixen van verschillende dranken met hun unieke eigenschappen geeft verrassende smaak sensaties. Voor elke gelegenheid is er een perfecte cocktail.

Wil je meer weten? vraag een offerte aan.