Waarom is de ene cocktail heerlijk en de ander niet? Wij kennen het geheim van het maken van lekkere cocktails. Wil je zelf leren om mooie en vooral lekkere cocktails te maken? In onze cocktail workshop ga je leren om zelf 3 cocktails maken. Maar om lekkere cocktails te maken zul je eerst moeten zorgen voor verse ingrediënten. Daarom ga je zelf sappen persen en siropen maken. Tussen het shaken door, leer je meer over de cocktails en dranken. Waar komen ze vandaan, hoe worden ze gemaakt.

Een workshop bestaat uit. 
· Een welkomstcocktail
· 3 cocktails
· Mini proeverij
· en een receptenkaart die je mee naar huis kan nemen.

Een workshop duurt ongeveer 2,5-3 uur, een workshop is al te boeken vanaf 10 personen tot 50 personen. Voor elke workshop zijn er ook alcoholvrije varianten, zodat iedereen mee kan doen. 

De workshop wordt gegeven op een locatie naar keuze. Wij komen dus bij jou. Heb je vragen over de cocktail workshop? Stuur ons een berichtje en we helpen je met alle vragen. 

Wist je dat er 3 cocktail workshops zijn?

Workshop 1
In workshop 1 leer je 3 cocktails; de Mojito, Clover Club en Espresso martini. En een heerlijke Koffielikeur Proeverij.

Workshop 2
Workshop2 bestaat uit het maken van een Pornstar Martini, Dark&Stormy en een Sour (Bijv. een Disaronno Sour of een Whisky Sour. ) te maken. een mini likeur proeverij.

Workshop 3
In workshop 3 , Pina Colada, Bramble en een Hibiscus Margarita te maken. en een mini likeuren proeverij.

Boek nu 1 van onze workshops

Wil je meer informatie over onze workshops of wil je onze workshops boeken?