Op 10 juli was het de officiële Piña Colada dag. De Piña Colada  is één van de bekendste cocktails die er is. Wanneer ik bij een cocktailworkshop vraag naar de favoriete cocktail van de deelnemers dan wordt de Piña Colada altijd wel een keer genoemd. En eerlijk gezegd is een goed gemaakte Piña Colada ook wel één van mijn guilty pleasures. Wil je mijn favoriete recept lezen?

Juli 2023

Je ziet ze overal op menukaarten verschijnen. En zo’n lekkere cocktail wil je ook thuis wel eens maken. Maar waar begin je? Wat heb je nodig? Wist je dat je met 6 flessen al 100 cocktails kan maken? Wil je een goede start maken? lees dan onze blog.

Mei 2023

Hoe wordt rum gemaakt. Welke verschillende stijlen heb je? Hoe maak je de meest iconische rum cocktail? en nog veel meer. Je bent een fan van rum of je hebt nog nooit een lekkere rum geproefd. Lees welke je zeker niet mag missen.

Maart 2023

Maak jij graag cocktails thuis en ben je klaar voor een level-up? Hiermee scoor je punten op het volgende feestje. Bij Cocktail Creators werken we graag met verse producten. En zeker als het aankomt op citrusvruchten is vers geperste sap wat het verschil maakt. Zo krijg je het beste resultaat.

December 2022