Heb je binnenkort een feestje te vieren? En wil je een cocktailbar huren? Wij maken cocktails op tuinfeestjes, bruiloften, bedrijfsborrels en bedrijfsevenementen. Het kan dus ook voor jouw feestje. Wij komen graag met onze mobiele cocktailbar. Het is mogelijk om de cocktailbar te huren vanaf 30 personen. Er zijn diverse barren beschikbaar; zo hebben we 2 houten barren, 2 deluxe barren en een hoteltrolley. 

Cocktails zijn er in vele soorten en maten. En bij elke gelegenheid past een andere cocktail. Bij Cocktail Creators maken wij een menu dat perfect aansluit bij jou gelegenheid. En elk seizoen is er een nieuw menu met onze signature’s. Om de zorgen voor een unieke smaak en de beste kwaliteit maken wij zelf siropen, scrubs en infusions. Om de kwaliteit te bewaren persen wij alle sappen vers. Heb jij een favoriete cocktail? Dan maken wij die natuurlijk ook. Het is ook mogelijk om je eigen cocktail te laten ontwerpen.

Als wij een bar op locatie leveren, dan doen wij het goed. Wij regelen de bar, de ingrediënten, het ijs, de glazen en een professionele barman of barvrouw. 

Wil je meer informatie over een cocktailbar op locatie. Stuur ons een mail of een DM via instaBen je misschien op zoek naar een activiteit? Wij leveren ook cocktail workshops.

Cocktailbar op locatie